Nederlands
Deutsch
English
Blogger Blogger Twitter Flickr
Vakantie is bedoeld om te genieten, om bij te komen van een drukke werkperiode, om alles even los te laten. Daarom is “wellness” voor lichaam en geest erg belangrijk voor ons.
We bieden:

Sauna
In het souterrain vind je onze 4-persoons sauna. Ter bevordering van de ontspanning gebruiken we etherische saunaoliën die een weldadig effect hebben: honing, rozemarijn, dennennaalden, eucalyptus of lavendel. In de saunaruimte liggen saunahanddoeken voor je klaar. Ook is hier een douche aanwezig.

Tussen de saunagangen door ontspant je heerlijk in de relaxfauteuils in de benedenlounge.

Massage
Bij vermoeide of gespannen spieren is niets zo fijn als een weldadige massage. Massages zijn te reserveren in de namiddag of avond. We bieden de volgende mogelijkheden:
  • sportmassage benen                                   
  • sportmassage rug
  • sportmassage rug & benen                         
  • full body sportmassage                                
  • full body massage met reiki
  • full body sportmassage & hot stone    
  • full body sportmassage & reiki & hot stone

(30 minuten): € 30
(30 minuten): € 30
(45 minuten): € 45
(60 minuten): € 60
(60 minuten): € 60
(60 minuten): € 60
(60 minuten): € 60  

Onze masseuse gebruikt Arnica Massageolie, een verwarmende en ontspannende olie die de spieren gezond houdt, gevoelige spieren verzacht en stijve en stramme spieren weer soepel maakt. De toegevoegde etherische olie van rozemarijn en lavendel stimuleren de doorbloeding en hebben een opwekkende geur.


Badjassen
Wil je graag een kamerjas en zit deze niet bij het arrangement inbegrepen? Dan bestel je deze via de receptie voor slechts € 15,- per week.
Wil je een leuk souvenir en bovendien thuis verder genieten van de hotelsfeer? Onze kamerjassen zijn te koop voor € 45 per stuk.
 

Kersenpittenzak
Krampen, koude voeten? Vraag ons om een kersenpittenzak. Eeuwen geleden al experimenteerde een Zwitserse boerin met de overgebleven kersenpitten van de zomer. Ze stopte ze in haar oventje, waarna ze de hitte lang vasthielden. De boerin naaide hoesjes voor haar hele familie om de lange winteravonden door te komen en al snel groeide de kersenpittenzak uit tot een dagelijks gebruiksvoorwerp.

Wij verwarmen de kersenpittenzak wat sneller, namelijk in de magnetron. Ook hebben we warmwaterkruiken voor je beschikbaar. 

Yoga
We stellen kostenloos yogamatten en meditatiekussens ter beschikking. Ook worden er in de winter regelmatig yoga lessen gegeven door een lokale docente, je kan je hiervoor opgeven bij de receptie.
 

 
De Bourgondische Yogi by Esprit Montagne | Make Your Own Book


Copyright 2009, Hotel Esprit Montagne. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate